.::OnePieceDream::.

Δημιουργήστε χαρακτήρα και ταξιδέψτε στον κόσμο του One Piece...
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in

Share | 
 

 [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)

Go down 
AuthorMessage
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Thu 11 Jul - 19:23:44

Είχε περάσει μόλις 1 ώρα από τότε που είχαν φύγει απ'το Wicked Island για τα καλά. Ο Shoyo είχε κοιμηθεί κι ο Yuuki θα φρόντιζε να προσέχει τον Sam, ο οποίος καθόταν στην πλώρη και έκανε υπολογισμούς στον χάρτη. Όταν ο Yuuki τον ρώτησε γιατί δεν είχε πάρει κάτι απ'το νησί, ο εγκληματίας είχε απαντήσει ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τη ζωή που έκανε στο νησί. Παρόλα αυτά, πάνω του είχε έναν χάρτη της North Blue, ένα μαχαίρι, το εξάσφαιρο όπλο του και περίπου σαράντα σφαίρες. Το αγόρι ήταν σίγουρο ότι ο άντρας θα έκρυβε σίγουρα κάτι ακόμα πάνω του, αλλά προτίμησε να μην το κάνει σαφές. Δεν μπορούσε να τον εμπιστευτεί με τίποτα. Όση ώρα έπλεαν, το μόνο που είχε ειπωθεί, ήταν οι βάρδιες των δυο αγοριών. Ο νεαρός αριστοκράτης καθόταν στην πρύμνη της βάρκας, με την πλάτη του να ακουμπούσε στους σάκους με τα τρόφιμα, ενώ ο Shoyo είχε ξαπλώσει στο κέντρο και ροχάλιζε. Ξαφνικά ο Sam έκλεισε απότομα τον χάρτη, σηκώθηκε και τεντώθηκε βογκώντας.
-Όλα καλά! Με αυτόν τον αέρα σε πέντε με έξι μέρες θα είμαστε εκεί. Θα ξαπλώσω κι εγώ να ξεκουραστώ, δες τον κι εσύ αν θες. είπε στον Yuuki τείνοντας τον χάρτη προς το μέρος του, αλλά το παιδί ήξερε ότι ακόμη κι αν τον κοιτούσε δε θα καταλάβαινε τίποτα. Ίσα-ίσα θα έδινε μεγαλύτερο πάτημα στον άντρα να τους εκμεταλλευτεί αν δεν είχε αγνές προθέσεις, όπως και θεωρούσε.
-Δε χρειάζεται, θα σε εμπιστευτώ σε αυτό. του απάντησε και κάθισε αναπαυτικότερα στην θέση του. Ο Sam του έγνεψε κι αφού έβαλε τον χάρτη σε μια εσωτερική τσέπη του παλτού του, κουμπώθηκε όσο καλύτερα μπορούσε και κουλουριάστηκε για να κοιμηθεί.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Sun 14 Jul - 21:22:39

Όταν ο ήλιος ανέτειλε, ο Shoyo κι ο Sam συνέχιζαν να κοιμούνται, ενώ ο Yuuki κρατούσε με δυσκολία τα μάτια του ανοιχτά. Όταν ο νεαρός δεν άντεξε άλλο, ξύπνησε τον Shoyo για να αλλάξουν θέσεις. Ο Yuuki ξύπνησε το μεσημέρι για να συμπεράνει ότι ο Sam κοιμόταν ακόμα.
-Δεν έχει κουνήσει ρούπι... και κάνει και γαμώκρυο. είπε ο μοναχός τρέμοντας.
-Όντως, κάνει αρκετό κρύο.
-Τι λες να τον ξυπνήσουμε; είπε ο Shoyo με ένα δαιμονικό χαμόγελο πιάνοντας το δρεπάνι του. Το χέρι του νεαρού αριστοκράτη καρφώθηκε αυτόματα στη μούρη του μοναχού, ο οποίος άφησε το όπλο την επόμενη στιγμή. Δεν πέρασε πολύ ώρα ακόμα μέχρι να ξυπνήσει ο πλοηγός και να ελέγξει την πορεία τους.
-Ευτυχώς όλα πάνε καλά. Σε πέντε περίπου μέρες θα είμαστε εκεί, όπως είπα και χθες. Τι θα λέγατε να φάμε; ρώτησε και σε περίπου μισή ώρα, οι τρεις τους έτρωγαν μια τεράστια ποσότητα φρούτων για να χορτάσουν. Η ώρα πέρασε και μόλις άρχισε να βραδιάζει, άνοιξε επιτέλους μια συζήτηση.
-Λοιπόν Sam, πώς βρέθηκες στο Wicked; ρώτησε ο Shoyo.
-E!; Χμμμ... Ήμουν σε ένα ταξίδι με τον πατέρα μου και ξεβράσαμε εκεί. Βέβαια δεν μπορείς να μας πεις αθώους... Ε, καταλήξαμε στο λιμάνι και από κει και πέρα μείναμε εκεί.
-Με τον πατέρα σου; Πού είναι τώρα; ρώτησε σχεδόν αμέσως ο Yuuki. Ο Sam χαμήλωσε το βλέμμα του και πήρε πιο σοβαρό ύφος από πριν.
-Μετά το συμβάν, νομίζω ότι δεν τα κατάφερε. απάντησε με ένα μελαγχολικό χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Sun 14 Jul - 21:47:21

O Yuuki δεν είχε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο, απλά έψαχνε απεγνωσμένα έναν τρόπο να "αποκαλύψει" τον άντρα. Κοίταξε μακριά στον ορίζοντα, ενώ ο Shoyo ανέλαβε το απολογητικό κομμάτι.
-Λυπάμαι...
-Μην το συζητάς. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα εκεί, ήταν αδύνατο να ξεφύγει. Κανείς δε ξέφυγε για την ακρίβεια. είπε κοιτώντας τα πόδια του. Τέλος πάντων! αναφώνησε προσπαθώντας να σπάσει την μουντίλα. Εσείς πώς καταλήξατε εκεί;
-Έκανα μερικούς λάθος υπολογισμούς και πέσαμε σε καταιγίδα. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι έγινε...
-Σας ξέβρασε εκεί το κύμα;
-Κάπως έτσι. Βγήκαμε μόνο με λίγους μώλωπες, τίποτα σοβαρό. Ευτυχώς που μας δέχτηκε ο Steff και μας βοήθησε να επιβιώσουμε.
-Ο Steff!;
-Τον ξέρεις;
-Ήταν ένας απ'τους πιο γνωστούς άντρες του νησιού, αλλά και να μην ήμουν από κει θα τον ήξερα βλέπεις... ήταν ο πατέρας μου...
-Ο Steff ήταν ο πατέρας σου!; Δεν πρόλαβα καν να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε για μας... είπε θλιμμένος ο Shoyo σκύβοντας το κεφάλι.
-Πράγματι. Θα ήθελα να τον ξεπληρώσω κάποια μέρα, αλλά... είπε με την σειρά του ο Yuuki, καθώς του περνούσε απ'το μυαλό η σκηνή που ο άντρας τον έσωσε.


Last edited by FonikoKriari on Sun 25 Aug - 4:48:25; edited 1 time in total
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Sun 14 Jul - 22:08:47

-Ο πατέρας μου ήταν σπουδαίος άντρας και για αυτό τον σέβονταν όλοι. Δεν έκλαψα κι ούτε θα κλάψω για τον χαμό του, άλλαξε την ζωή του όταν κατάλαβε τα λάθη του και έκανε ακόμα και τα μεγαλύτερα σκουπίδια να τον εκτιμήσουν. Ήταν ένα πρότυπο για μένα και θα συνεχίσει να είναι. Απλά πονάει όταν σκέφτομαι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος θα λείπει απ'τη ζωή μου...
-Εμμμ... Θα κάνεις μια νέα αρχή. Θέσε σωστά τα πρότυπά σου και κάνε ότι κι ο πατέρας σου. Αν το βάλεις στόχο μπορείς να πετύχεις τα πάντα. είπε ο Shoyo ανεβάζοντας του την διάθεση. Η συζήτηση μεταξύ των δυο τους συνεχίστηκε με κυρίως ηλίθια σχόλια. Ο νεαρός κοκκινομάλης είχε μπερδευτεί για τα καλά, πέρα απ'το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο βάσιμο επιχείρημα για να μην εμπιστεύεται τον άντρα, ο τρόπος που μίλησε τώρα δεν ήταν θέατρο. Θεωρούσε αδύνατον ότι κάποιος θα μπορούσε να παίξει τέτοιο θέατρο σε μια τέτοια κατάσταση. Οπότε τι γινόταν; Δεν μπορούσε να το τραβήξει άλλο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν όντως δεν έλεγε ψέματα, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ άσχημο... Το μόνο που μπορούσε να κάνει, ήταν να μαζέψει λίγες παραπάνω πληροφορίες και να τις συνδύαζε όσο καλύτερα μπορούσε.
-Εμμ, Sam, γιατί μπήκες στους Cougars; ρώτησε ο Yuuki μόλις επικράτησε προσωρινή σιωπή στην συζήτησή τους.
-Δεν είχα και πολλές επιλογές. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά. Όταν ο πατέρας μου έφτιαξε το μαγαζί, τα πράγματα βελτιώθηκαν, αλλά εγώ δεν είχα κάτι να κάνω... Απ'το να είμαι βάρος στον ίδιο μου τον πατέρα αποφάσισα να φύγω...
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Sun 14 Jul - 22:18:17

-Και προτίμησες να μπεις σε μια παράνομη οργάνωση;
-Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Αρχικά δεν ήταν έτσι, οι Cougars ήταν κάτι σαν χωροφυλακή. Ουσιαστικά έκαναν ότι όλοι, αλλά πιο οργανωμένα. Δεν πείραζαν κανέναν και δεν τους ενοχλούσε κανένας, ίσα-ίσα έπαιζαν σπουδαίο κατευναστικό ρόλο όταν δημιουργούνταν εντάσεις. Βέβαια αργότερα όλα άρχιζαν να αλλάζουν.
-Πότε;
-Και γιατί;
-Πριν 4 χρόνια ο αρχηγός των Cougars πέθανε και την θέση του πήρε ένας άντρας με το όνομα Leorio. Ήταν βάναυσος, εγωιστής, άπλιστος και πάνω απ'όλα σεβαστός απ'όλους. Δεν του πήρε πολύ καιρό για να αλλάξει τα πράγματα και να μετατρέψει την οργάνωση σε μια συντεχνία τρομοκρατών. Βέβαια οι άγραφοι κανόνες της πόλης τον απέτρεπαν απ'το να προβεί σε κάποια κίνηση, αλλά αυτός τα έκανε τα κουμάντα του. Συχνά έστελνε μέλη μας σε άλλα νησιά και γυρνούσαν με λάφυρα κάνοντας τους Cougars όλο και πιο ξακουστούς στην North Blue. Για το λόγο αυτό έχουμε... έχουν μεγαλύτερη επιρροή στο ανατολικό κομμάτι.
-Επειδή είναι πιο κοντά στο Wicked, λογικό... Και γιατί δεν κάνει κάτι η Κυβέρνηση γι αυτό;
-Είσαι σοβαρός; Θες να στείλουν μια ντουζίνα πολεμικά πλοία εφοδιασμένα με 60 άντρες το καθένα και πυρομαχικά για να αφανίσουν μια οργάνωση, που στην τελική δεν τους προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα;
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Fri 19 Jul - 14:38:57

-Μου ακούγεται πολύ στημένο. Μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχει μια τέτοια οργάνωση, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνει κάτι η Κυβέρνηση γι αυτό.
-Το πιθανότερο είναι να κερδίζουν κι αυτοί κάτι.
-Δε νομίζω. Η λογική είναι η εξής: η Κυβέρνηση παρόλο που στα Wanted Posters γράφει ζωντανός ή νεκρός, αποφεύγει να σκοτώνει. Ξέρεις τι σημαίνει να τα βάζουν με 500 άτομα εκπαιδευμένα σε δολοφονία και μάχη σώμα με σώμα; Σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολύ μεγάλες απώλειες για την Κυβέρνηση, πράγμα που δεν την συμφέρει.
-Έχεις δίκιο. απάντησε ο Yuuki μην εννοώντας αυτό που μόλις είπε. Σε περίπτωση που ίσχυαν αυτά που έλεγε ο Sam, τότε οι Cougars θα κατέληγαν να αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή σε ολόκληρη την North Blue και τότε θα έπρεπε να φέρουν ενισχύσεις απ'την Grand Line για να τους αντιμετωπίσουν. Άρα ή ήταν εξωφρενικά ηλίθιος ή προσπαθούσε να τους μπερδέψει. Όπως και να χε, δεν υπήρχε λόγος να δώσει περαιτέρω σημασία στα λεγόμενα του άντρα. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στο επόμενο νησί και να βρουν καταφύγιο, καθώς και να σκεφτούν με ποιον τρόπο να μη βρεθούν ξανά στον ίδιο δρόμο με τους άντρες του πατέρα του, πόσο μάλιστα με κάποιον Paladin. Παρόλα αυτά, η επιθυμία του αυτή αργούσε να πραγματοποιηθεί και τον έκανε να αισθάνεται αμήχανα. Δεν ένιωθε ασφάλεια στη θάλασσα...
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Sun 25 Aug - 5:06:59

-Λοιπόν, ήταν ωραία η κουβέντα, αλλά η ώρα περνάει και σε λίγο δε θα βλέπουμε τίποτα. Δυστυχώς ο αέρας έχει κοπάσει και δεν έχουμε κάποιον να σέρνει την βάρκα για μας, οπότε...
-Κουπί... τέλεια... Shoyo-kun, αναλαμβάνεις πρώτος.
-Ε!; Γιατί!;
-Γιατί αν δεν το κάνεις θα σε πετάξω στη θάλασσα. απάντησε κατσούφικα o Yuuki και ξάπλωσε στην πρύμνη της βάρκας. Διάφορες σκέψεις περνούσαν απ'το μυαλό του νεαρού αριστοκράτη, αλλά ήξερε ότι δεν είχε νόημα να κάνει σχέδια. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει... σκέφτηκε και αποκοιμήθηκε.
Οι επόμενες τρεις μέρες πέρασαν χωρίς να γίνει κάτι σπουδαίο στην μικρή βάρκα. Ο Sam φρόντιζε να ακολουθεί την πορεία που είχε σημαδέψει στον χάρτη, ο Shoyo βαριόταν και δεν έπαυε να το κάνει φανερό σε όλους κι ο Yuuki έβαζε την τάξη και έφτιαχνε διάφορα σενάρια στο κεφάλι του για το τι θα κάνουν όταν φτάσουν στο επόμενο νησί. Ήταν μεσημέρι και αυτός που έκανε κουπί τώρα ήταν ο Sam.
-Τς! Βρωμάμε! φώναξε μουτρωμένα ο Yuuki έχοντας την επιθυμία να κάνει οπωσδήποτε μπάνιο.
-Χαχαχα! Μην ανησυχείς, θα κάνουμε όλοι αύριο. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε κουπί, αύριο την ίδια ώρα θα βρισκόμαστε σε κάποιο ξενοδοχείο.
-Να και ένα ευχάριστο νέο. είπε κάπως ανακουφισμένο το αγόρι και έβγαλε το όπλο που του είχε δώσει ο μοναχός. Ίσως να έπρεπε να το χρησιμοποιήσει στο νησί.
-Ναι! Ε! Στο νησί έχει γυναίκες; ρώτησε με ένα παραδεισένιο ύφος ο Shoyo.
-Τι εννοείς; Σε όλα τα νησιά υπάρχουν γυναίκες... απάντησε ο Sam νιώθοντας περίεργα για την ηλίθια ερώτηση.
-Shoyo-kun...
-Ναι; απάντησε χαμογελώντας.
-Σκάσε.
-Καλά... απάντησε δυστυχισμένα και μαζεύτηκε σε μια γωνία.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 7:51:13

Το αγόρι πέρασε το δάχτυλό του στην σκανδάλη και άρχισε να το περιστρέφει. Ξαφνικά το έπιασε και το έβαλε πίσω στην εσωτερική τσέπη του παλτού του. Τεντώθηκε, πέρασε το δεξί του χέρι σε έναν σάκο κι έβγαλε ένα μήλο. Έφαγε μια μεγάλη μπουκιά και το έβαλε μπροστά απ'το αριστερό του μάτι. Μέσα απ'το κομμάτι που έλειπε κοιτούσε τον Sam, ο οποίος αγκομαχούσε. Παρόλα αυτά, πρόσεξε κάτι άλλο πίσω απ'τον άντρα. Άφησε το μήλο στην άκρη και πετάχτηκε προς την πλώρη βάζοντας το δεξί του χέρι πάνω απ'τα μάτια του για αντηλιά.
-Sam, αυτό στο βάθος είναι το νησί;
-Ε; έκανε ο άντρας γυρνώντας το πρόσωπό του προς την πλώρη. Δε βλέπω κάτι, πάντως απέχουμε ακόμα απ'το νησί. απάντησε και πήρε μερικές βαθιές ανάσες.
-Άρα αυτοί είναι επισκέπτες που δε θέλουμε να συναντήσουμε.
-Είμαστε στα ανατολικά της North Blue... η μόνη απειλή είναι οι Cougars και πειρατές... είπε λαχανιασμένος.
-Στη χειρότερη τους πολεμάμε.
-Shoyo-kun.
-Ναι;
-Πόσα μέτρα είναι η βάρκα μας;
-Ε; Δε ξέρω... γύρω στα 6;
-Κοντά είσαι. Πόσα άτομα είναι στην βάρκα μας;
-Είσαι τυφλός; Τρεις είμαστε;
-Ωραία, πόσα πυρομαχικά έχουμε;
-Τα όπλα σας και το δρεπάνι μου... Πού θες να καταλήξεις; Εκνευρίζομαι...
-Μπράβο Shoyo-kun, το πέτυχες! Και τώρα για πες μου, πόσες ελπίδες έχει μια εξάμετρη βάρκα, με δυο σκοπευτές και έναν τύπο που χρησιμοποιεί δρεπάνι, εναντίον ενός πλοίου ας πούμε ισαξίου μεγέθους με ένα battleship των Marine, πλήρως εφοδιασμένο και στην χειρότερη με τριάντα άντρες;
-Καμία... απάντησε χαμηλώνοντας το βλέμμα του ο μοναχός.
-Ακριβώς. Πρέπει να αλλάξουμε πορεία, αν είναι πλοίο και έχει εχθρικές προθέσεις δεν έχουμε ελπίδα.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 8:11:39

-Να αλλάξουμε πορεία!; Δε γίνεται αυτό! Αν βγούμε πολύ εκτός θα μας τελειώσουν οι προμήθειες. Έχουμε για μιάμιση παραπάνω μέρα μόνο...
-Για να βγούμε απ'το οπτικό τους πεδίο πόσο θα χρειαστεί να ξεφύγουμε;
-Τουλάχιστον δύο μέρες.
-Σκατά! αναφώνησε ο Yuuki και έμεινε να κοιτάζει την σκοτεινή κουκκίδα στο βάθος.
-Εγώ λέω να ηρεμήσεις! είπε ο Shoyo και πέρασε τα χέρια του πίσω απ'το κεφάλι του. Υπάρχει περίπτωση να είναι εμπορικό ή ψαροκάικο ή, ή, ή.
-Το είπα και πριν, είμαστε στα ανατολικά της North Blue. Εδώ κουμάντο κάνουν οι Cougars. Οι πιθανότητες να είναι κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές. είπε με την σειρά του ο Sam και σταμάτησε να κάνει κουπί.
"Αν βγούμε εκτός πορείας θα πεθάνουμε από ασιτία σίγουρα, εκτός απροόπτου. Αν πάλι πάμε προς το μέρος τους το πιθανότερο είναι να μας πιάσουν ως αιχμάλωτους. Στην χειρότερη πεθαίνουμε όλοι, στην καλύτερη με αναγνωρίζουν πεθαίνουν ο Sam κι ο Shoyo και εμένα με πουλάνε πίσω στον πατέρα μου... Τι να κάνουμε; Δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη..."
-Ωραία! Ας το παίξουμε οικογένεια τότε και να τους δώσουμε ένα δωράκι.
-Τι εννοείς; ρώτησε ο Yuuki μην περιμένοντας πολλά απ'τον μοναχό.
-Εγώ βουτάω στην θάλασσα, εσύ φοράς την κουκούλα σου και είσαι το παιδί του Sam. Πηγαίνετε προς δε ξέρω που και...
-Μπράβο Shoyo-kun! φώναξε ο Yuuki. Απείχε πολύ απ'το τέλειο, αλλά έτσι ίσως είχαν μία ελπίδα. Θα κάνουμε όπως είπες. Σε περίπτωση που μας ανεβάσουν στο κατάστρωμα, εγώ με τον Sam θα τους κρατήσουμε απασχολημένους για να ανέβεις κρυφά και να τους πιάσουμε στον ύπνο!
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 8:30:30

Η ώρα περνούσε και η κουκκίδα στον ορίζοντα ερχόταν όλο και πιο κοντά. Ο Yuuki εξηγούσε στους άλλους δύο τι έπρεπε να κάνουν ελπίζοντας να πετύχει.
-Sam, έχουμε κιάλια ή κάτι τέτοιο;
-Όχι...
Ο Yuuki βλασφήμησε, καθώς αυτό έδινε την δυνατότητα στο πλοίο που ερχόταν προς το μέρος τους. Αν είχαν κιάλια θα μπορούσαν να δουν ότι είναι τρεις σε λίγη ώρα και δεν μπορούσε να πει στον Shoyo να βουτήξει από τώρα γιατί θα πέθαινε από υποθερμία. Το αγόρι έμεινε να σκέφτεται και κούμπωσε καλύτερα την καμπαρτίνα του. Έψαχνε πυρετωδώς λύση, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Τότε τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα, ενώ μια απαίσια σκέψη πέρασε απ'το μυαλό του. Αν το πλοίο άνηκε στους Cougars κι ο Sam τους πρόδιδε; Το επόμενο πράγμα που του πέρασε απ'το μυαλό ήταν να πυροβολήσει τον άντρα και να ξεφορτωθεί το πτώμα του, αλλά έτσι δε θα έφταναν ποτέ στον προορισμό τους. "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..." σκέφτηκε και κάθισε στην πλώρη.
-Παραιτήθηκες; ρώτησε χαμογελώντας ο μοναχός. Το αγόρι τον κοίταξε εκνευρισμένα, αλλά ο Shoyo δεν του έδωσε σημασία. Μερικές φορές πρέπει να βασιστείς και λίγο στην τύχη. Πάντως για τέτοιο πλοίο πηγαίνουν πολύ αργά. Θα έπρεπε να τους βλέπαμε καθαρά τώρα.
-Θα συμφωνήσω. συμπλήρωσε ο Sam και κοίταξε φοβισμένα το καράβι. Ας αλλάξουμε πορεία. Χίλιες φορές να ρισκάρουμε τις προμήθειες παρά αυτό.
-Δεν υπάρχει περίπτωση. Αν βγούμε εκτός δε θα μας φτάσουν και δε θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε μια τυχαία συνάντηση με κάποιο άλλο πλοίο, που μάλιστα θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτήν. Θα τα παίξουμε όλα για όλα εδώ, απλά ας ακολουθήσουμε το σχέδιο.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 8:42:16

-Δε θα πετύχει και το ξέρεις! φώναξε χάνοντας την ψυχραιμία του ο άντρας.
-Όπως και να χει, μας δίνει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Μπορεί να μας πιάσουν αιχμάλωτους αντί να μας σκοτώσουν. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγουμε, είτε μας κρατήσουν στο καράβι είτε μας πουλήσουν ως σκλάβους. Απ'την άλλη, μπορεί να είμαστε τυχεροί και να τους χτυπήσουμε όταν δεν το περιμένουν κι έτσι θα κερδίσεις ολόκληρο πλοίο αντί για την βάρκα μας. του είπε ο νεαρός και έκατσε σταυροπόδι προσπαθώντας να ηρεμήσει και να διώξει το άγχος που άρχισε να εμφανίζεται.
-Χαλαρώστε... είπε με άνεση ο μοναχός και έμεινε να κοιτάει τον ουρανό. Τέντωσε το χέρι του και με μια απότομη κίνηση το βούτηξε στην θάλασσα για να το βγάλει αμέσως έξω. Θα πεθάνω αν βουτήξω εκεί μέσα! είπε με ένα κλαμένο ύφος.
-Καλύτερο απ'το να σε σκοτώσω εγώ, ε, Shoyo-kun;
-Ώρες ώρες... γίνεσαι τόσο αρχίδι... του απάντησε σφίγγοντας τα δόντια του.
Πέρασαν περίπου δυο ώρες μέχρι τα χαρακτηριστικά του πλοίου να αρχίσουν να διαγράφονται και αυτό που είδαν ήταν χειρότερο από αυτό που περίμεναν.
-M...Marines!; Εδώ!; φώναξε τρομοκρατημένος ο εγκληματίας.
-Δες την θετική πλευρά... Δε θα μας σκοτώσουν. είπε ο Yuuki προσπαθώντας να καθησυχάσει τον εαυτό του δίχως αποτέλεσμα.
-Ίσως να μην σταματήσουν καθόλου για εμάς. πρόσθεσε ο Shoyo έχοντας ένα δίκιο.
-Ισχύει. Sam, θα μπορέσεις να μιλήσεις αν μας σταματήσουν;
-Νομίζω. απάντησε το ίδιο τρομοκρατημένος με πριν.
-Σκέψου ένα σενάριο από τώρα. του είπε κι ο άντρας έγνεψε. Θα κάνω κουπί προς το μέρος τους, Shoyo-kun, ετοιμάσου να βουτήξεις.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 12:09:33

Με την κουκούλα της καπαρντίνας του να καλύπτει το κεφάλι του, ο Yuuki έκανε κουπί προς το καράβι των ναυτικών, ενώ ο Shoyo κολυμπούσε με μανία γύρω απ'τον εαυτό του για να ζεσταθεί. Το δρεπάνι του ήταν ένα ακόμα εμπόδιο στον ρόλο του, καθώς είχε μεγάλο μέγεθος και δεν επέπλεε.
-Θα είναι καλά;
-Το ελπίζω. Επικεντρώσου στην δουλειά σου, "μπαμπά".
-Ναι Tommy. είπε ο σαρκαστικά ο Sam οπλίζοντας το όπλο του.
Η βάρκα πλησίαζε όλο και περισσότερο προς το καράβι και ο Shoyo με το ζόρι διακρινόταν. Περίπου μισή ώρα μετά, η βάρκα περνούσε δίπλα απ'το πλοίο των ναυτικών, το οποίο προς μεγάλη έκπληξη του αγοριού, έφερε παντού σημάδια μάχης. Το κεντρικό κατάρτι είχε δεχθεί αρκετή ζημιά, ενώ τα πλαϊνά του καραβιού ήταν παντού φθαρμένα ή διαλυμένα. Ξάφνου, ακούστηκε μια αντρική φωνή, που πιθανότατα μεταδιδόταν από κάποιο den den mushi.
-Σταματήστε τη βάρκα!
Ο Yuuki κοίταξε τον Sam προσπαθώντας να παίξει όσο πιο καλά τον ρόλο του. Ο "πατέρας" του του έγνεψε και ο νεαρός σταμάτησε να κάνει κουπί.
-Ποιοι είστε και πού πάτε;
-Λέγομαι Samuel και αυτός είναι ο γιος μου ο Tonny. Πηγαίνουμε προς το νησί Zeagon! φώναξε όσο πιο δυνατά μπορούσε ο εγκληματίας για να τον ακούσουν.
-Το Zeagon είναι βορειοανατολικά από εδώ!
-Πώς!; φώναξε σχεδόν αμέσως ο Sam και έβγαλε τον χάρτη του κάνοντας ότι τον συμβουλεύεται. Ακολουθούσα την πορεία που έχω σημαδέψει, δεν κατάλαβα ότι ξέφυγα. απάντησε δυνατά και έμεινε να κοιτάει τον χάρτη κρύβοντας το άγχος του.
-Μείνετε εκεί! Ερχόμαστε στη βάρκα! ακούστηκε και πάλι η φωνή του Marine.
"Σκατά! Τώρα τι κάνουμε!;" σκέφτηκε πανικόβλητα ο Yuuki και κοίταξε όσο πιο κλεφτά μπορούσε το κατάστρωμα.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 12:25:12

Δε φαινόταν κανένας ναυτικός, εκτός από δύο, που έριχναν μια ανεμόσκαλα και ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στη βάρκα. Αν τους έψαχναν όλα τελείωναν.
-Sam, ψιθύρισε, σήκω όταν έρθουν, αν πάνε να μας ψάξουν βούτα στη θάλασσα.
Ο άντρας δεν μπόρεσε να αντικρούσει τα λεγόμενα του αγοριού, καθώς οι δυο ναυτικοί πάτησαν στην βάρκα. Ο Sam έτεινε προς το μέρος τους τον χάρτη και τους έδειξε την σημαδεμένη πορεία.
-Βρίσκεστε εδώ. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν την πορεία για να φτάσετε στο Zeagon.
-Να πάρει... Νόμιζα ότι πηγαίναμε καλά. τους είπε ο άντρας χτυπώντας με το πίσω μέρος της παλάμης του τον χάρτη.
-Τι έχετε στους σάκους;
-Προμήθειες, τι άλλο;
-Ανοίξτε τους σας παρακαλώ.
-Tonny. είπε ο Sam και ο Yuuki άνοιξε τους δυο σάκους που είχαν απομείνει. Ο ένας Marine πέρασε δίπλα απ'τον αριστοκράτη και άρχισε να ψάχνει, ενώ ο άλλος κοιτούσε επίμονα τον εγκληματία και το αγόρι.
-Ανοίξτε τα πανωφόρια σας για να σας ψάξω, δε θα πάρει πολύ.
Τα βλέμματα των δυο τους διασταυρώθηκαν κι ο Yuuki έβαλε απότομα όλο του το βάρος προς τα αριστερά. Η βάρκα τραντάχτηκε κι ο Sam έκανε ότι γλιστράει. Βγάζοντας μια φωνή έπεσε στο νερό, ενώ ο Marine που ετοιμαζόταν να τους ψάξει τράβηξε το όπλο του.
-Γιατί το έκανες αυτό!; φώναξε και στόχευσε τον Yuuki, αλλά εκείνος άρχισε να φωνάζει. Ταυτόχρονα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του Φρούτου του, αυξάνοντας όσο περισσότερο μπορούσε την ένταση του ήχου που έβγαινε απ'το στόμα του. Οι δυο ναυτικοί κάλυψαν ασυνείδητα τα αυτιά τους, δίνοντας την ευκαιρία που ήθελε ο Yuuki.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 12:34:07

Το αγόρι κλότσησε τον ναυτικό που ήταν δίπλα του, στέλνοντας τον στην θάλασσα, ενώ τραβώντας αστραπιαία το όπλο του, πυροβόλησε στο κεφάλι τον ανήμπορο Marine. Αμέσως μετά, σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Φρούτο του και πήρε μερικές ανάσες. Δεν το χρησιμοποιούσε σχεδόν ποτέ. Φοβόταν τη δύναμη που είχε κλέψει απ'τον αδερφό του όταν ήταν μικρός. Το κεφάλι του Sam βγήκε στην επιφάνεια και με γρήγορες κινήσεις, ο άντρας ανέβηκε στην βάρκα. Πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, ο Yuuki πιάστηκε απ'την ανεμόσκαλα και άρχισε να ανεβαίνει.
-Ακολούθησε με! Αν δεν κινηθούμε τώρα θα πεθάνουμε.
Παρόλα αυτά ο Sam δεν τον άκουσε. Έμεινε να τον κοιτάει φοβισμένος. Ο Yuuki του γύρισε την πλάτη και άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα την ανεμόσκαλα. Ξαφνικά, ο Shoyo βγήκε απ'το νερό και ανέβηκε κι αυτός στην βάρκα με το δρεπάνι του στο χέρι. Κοίταξε τον ανήμπορο Sam και τον έσπρωξε στην θάλασσα. Την επόμενη στιγμή, ακολούθησε τον Yuuki που είχε σχεδόν φτάσει στο κατάστρωμα, όπου ακούγονταν φωνές.
-Τι ήταν αυτό;
-Ελέγξτε το!
Ένα κεφάλι εμφανίστηκε πάνω απ'την ανεμόσκαλα και δίχως δεύτερη σκέψη, ο αριστοκράτης πυροβόλησε, στέλνοντας άλλον έναν άνδρα στο θάνατο. Ο Shoyo κοίταξε την βάρκα από κάτω του, για να δει τα δύο πτώματα των Marine να επιπλέουν και τον εγκληματία να προσπαθεί να ξεβουλώσει το όπλο του.
-Shoyo-kun, κανόνισες αυτόν που πέταξα στην θάλασσα;
-Ναι! Ανέβα σε ακολουθώ! φώναξε ο μοναχός.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 16:32:51

Με μιας, πιάστηκε απ'το ξύλινο κατάστρωμα και ανέβασε το κεφάλι του για να το μαζέψει αμέσως, ακολουθούμενο από μια σειρά πυροβολισμούς. Ήταν πολλοί και δεν ήξερε τι μπορούσε να κάνει για να τους αντιμετωπίσει. Τότε θυμήθηκε το σχέδιο που είχαν καταστρώσει λίγες ώρες πριν και του πρόσθεσε μία παραπάνω λεπτομέρεια.
-Shoyo-kun! Αυτοσχεδίασε! του φώναξε και τον κλώτσησε στην μούρη, στέλνοντας τον στον Sam. Οι δυο τους συγκρούστηκαν κι ο μοναχός κατέληξε στη θάλασσα, ενώ ο εγκληματίας έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα της βάρκας. Ο Yuuki άρχισε να κατεβαίνει, αλλά μια φωνή και ο ήχος των όπλων που όπλιζαν τον σταμάτησε.
-Ακίνητοι! Αν δω κάποια περίεργη κίνηση θα πυροβολήσουμε!
-Εντάξει εντάξει! Παραδινόμαστε. φώναξε ο Yuuki και ανέβηκε αργά την ανεμόσκαλα για να φτάσει στο κατάστρωμα, όπου τον περίμενε μια ντουζίνα ναυτικών.
-Αυτό ήταν Φρούτο του Διαβόλου; ρώτησε ένας γκριζομάλλης άντρας που έμοιαζε να είναι ο επικεφαλής, καθώς ο αριστοκράτης πέταξε στο δάπεδο το όπλο του και σήκωσε τα χέρια του.
-Για πιο πράγμα μιλάτε; ρώτησε ο Yuuki, ενώ η καρδιά του πήγαινε να σπάσει.
-Ο ήχος που βγήκε πριν. του απάντησε και όπλισε το εξάσφαιρο με το οποίο τον σημάδευε.
-Ναι, είμαι χρήστης του Onsei Onsei no Mi. Μου δίνει την δυνατότητα να δημιουργώ δυνατούς ήχους.
-Yoh! Χειροπέδες Kairoseki τώρα! Jet, Nicol, ελέγξτε τον άλλο και δείτε σε τι κατάσταση είναι ο Michel κι ο Oghi.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Mon 26 Aug - 18:48:42

O Yuuki έμεινε ακίνητος μέχρι που επέστρεψε ο Marine με δυο ζευγάρια χειροπέδες. Με το που τις πέρασε στα χέρια του νεαρού, εκείνος γονάτισε εξουθενωμένος. Σύντομα ανέβασαν στο κατάστρωμα και τον Sam και αφού φόρεσαν και σ'αυτόν χειροπέδες Kairoseki, τους πέταξαν στο κελάρι. Τα χέρια τους ήταν δεμένα στο κεντρικό κατάρτι, κάτι που τους εμπόδιζε να κουνηθούν.
-Sam, είσαι ξύπνιος;
-Με τις μαλακίες σας, μας έπιασαν οι μπάσταρδοι! Τώρα τι θα κάνουμε μου λες!;
-Σκάσε και έχε υπομονή, είναι μέρα ακόμα. Δε νομίζεις ότι λείπει κάποιος; Όταν μας ανακρίνουν, τους λες ότι είμαστε απ'το Wicked και συνδυάζεις αυτά που έλεγες πριν για το Zeagon.
-Αν δεν ελευθερωθώ μετά από αυτό, στ' ορκίζομαι, θα σε σκοτώσω!
-Όπως σου είπα και πριν, σκάσε και έχε... αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του, ένας ναυτικός μπήκε στο κελάρι και στάθηκε μπροστά τους.
-Απ' ότι φαίνεται εσύ δεν είσαι χρήστης. Από πού ήρθατε;
-Απ'το Wicked. απάντησε με μισή καρδιά ο Sam. Τα μάτια του Marine άνοιξαν διάπλατα.
-Έχετε καμία σχέση με τους Cougars;
Στο άκουσμα της ερώτησης, ο εγκληματίας πάγωσε.
-Όχι, αν και μπορεί να πει κανείς ότι είχαμε τα πάρε δώσε μας.
-Τα πραγματικά σας ονόματά;
-Τα αληθινά σας έδωσε ο πατέρας μου πριν.
-Θέλω να μου δώσετε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τους Cougars. διέταξε ο Marine και κάθισε σε μια καρέκλα μπροστά τους.
Back to top Go down
FonikoKriari

avatar

Posts : 251
Join date : 2013-03-19
Age : 24
Location : Nerdia

PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   Tue 3 Sep - 13:01:00

O Sam άρχισε να δίνει διάφορες άχρηστες πληροφορίες στον Marine, ενώ ο Yuuki προσπαθούσε να ηρεμήσει και να σκεφτεί πως θα έπρεπε να κινηθούν.
-Δυστυχώς δε ξέρω άλλα. είπε μόλις τελείωσε την αφήγησή του ο άντρας. Βρισκόμασταν μόνο όταν ήθελα προστασία, όπως είδατε δεν είμαστε καλοί σε αυτό.
-Ναι έχεις δίκιο. Είστε αρχάριοι, γι αυτό φυτέψατε μια σφαίρα στον Michel και τον Oghi! φώναξε και κλότσησε τον Sam στο πρόσωπο.
-Τι..Τι θα απογίνουμε; ρώτησε ο Yuuki, καθώς ο Marine βάδιζε προς την έξοδο.
-Θα σαπίσετε σε μια φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής σας φυσικά. Είστε σκουπίδια!
-Δεν είναι όπως τα λέτε... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκ...
-Σκάσε! Δε θέλω να ακούω την κλάψα σου. είπε και έφυγε.
-Sam; ρώτησε αλλά δεν πήρε απάντηση. Το ενδεχόμενο να λιποθύμησε του φάνηκε αρκετά πιθανό και έτσι προσπάθησε να χαλαρώσει.
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: [18+] Επιβεβαίωση (North Blue)   

Back to top Go down
 
[18+] Επιβεβαίωση (North Blue)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [| Wolf Profiles
» *Andy vermont*.....**COWGIRL*** ...............*(Pick and play)*
» The dreams are gone, Midnight has come. The darkness is our new Kingdom...~Pick 'n' Play~
» Famous People Pick & Play!
» Which Character can You relate to

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::OnePieceDream::. :: Κουμπί Nami :: Ο χάρτης του One Piece :: Ο κόσμος του One Piece :: North Blue :: North Blue Map :: North Blue Sea-
Jump to: