.::OnePieceDream::.

Δημιουργήστε χαρακτήρα και ταξιδέψτε στον κόσμο του One Piece...
 
HomeCalendarFAQRegisterLog in

Share | 
 

 [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)

Go down 
AuthorMessage
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Tue 13 Aug - 0:53:13

Άνοιξα τα μάτια μου. Για κάμποση ώρα δεν φαινόταν κάτι παρά μόνο σκοτάδι αλλά μετά ξεδιάλυνε η όρασή μου. Παρ'όλα αυτά παρέμεινε θολή για άλλο λίγο χρονικό διάστημα. Το κεφάλι μου πονούσε απίστευτα, σε σημείο που εύκολα θα μπορούσα να είχα ξαναπέσει αναίσθητος αν δεν είχα αποκτήσει τόση αντοχή ενάντια του πόνου από παλιά. Ο πόνος με έκανε να καταλάβω ότι ζούσα ακόμα. Δεν ένιωθα τα χέρια μου. Κοίταξα τον ώμο μου και τότε μόνο συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στον αέρα. Ολόκληρο το σώμα μου στερεωνόταν στους καρπούς μου οι οποίοι βρίσκονταν σε μεγαλύτερο ύψος από το κεφάλι μου και ήταν δεμένοι μεταξύ τους. Τα πόδια μου ήταν ελεύθερα. Κατάπια και γεύτηκα αίμα. Με είχαν χτυπήσει αφού με έριξαν αναίσθητο. Όσο περνούσε ο χρόνος ένιωθα κάτι περίεργο στην πλάτη μου. Σιγά σιγά την ένιωθα να καίει όλο και περισσότερο και τελικά άρχισε να με τσούζει έντονα. Δεν χρειάστηκε καν να γυρίσω και να κοιτάξω ή να ψιλαφήσω το σημείο. Κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για πληγές από μαστίγωμα.
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Fri 23 Aug - 1:40:26

Έφτυσα όσο αίμα μπορούσα από το στόμα μου. Προσπάθησα να ελευθερώσω τα χέρια μου με την βοήθεια όσης δύναμης μου είχε απομείνει. Όταν κατάλαβα πως ήταν ανώφελο τότε τα παράτησα. Έκλεισα τα μάτια μου και χαλάρωσα. Αμέσως τινάχτηκα μόλις άκουσα έναν θόρυβο από πίσω μου. Κάποιος βρισκόταν εκεί. Ο ήχος που δημιουργούσε ήταν καθαρά από αλλεπάλληλες επαφές μεταξύ μετάλλων. Το κεφάλι μου δεν ήταν σε θέση να γυρίσει τόσο πίσω ώστε να διακρίνω το άτομο. Γέλασε σιγά κάνοντάς με να νιώσω ένα κύμα ανατριχίλας σε όλο μου το σώμα. Αυτόματα ένιωσα το σώμα μου νευρικό και τρεμάμενο. Δεν μπορούσα να καταπιώ πλέον εύκολα. Άρχισα να χτυπιέμαι μπρος πίσω ενστικτωδώς. Ένιωσα το άτομο να με πλησιάζει και τότε κάτι κρύο να ακουμπά την πλάτη μου. Ήταν λεπίδα και αρκετά κοφτερή μάλιστα διότι και μόνο η ελάχιστη επαφή της με το δέρμα μου με έκοψε. Κάτι μου έλεγε πως η κατάσταση θα γινόταν πολύ χειρότερη από εδώ και πέρα. Το άτομο αυτό δεν είχε έρθει για κάτι ωφέλιμο για εμένα.
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Fri 23 Aug - 19:15:48

Η λεπίδα χόρευε μανιωδώς πάνω στην σάρκα μου αφήνοντας πίσω της μικρές γρατζουνιές. Ξαφνικά το μαχαίρι απομακρύνθηκε και τότε το άτομο ήρθε μπροστά μου και με κοίταξε. Το μικρό τρέμουλο που είχε το σώμα μου μετατράπηκε σε ισχυρούς σπασμούς. Το πρόσωπό του ατόμου μου ξύπνησε αναμνήσεις βαθιά χωμένες μέσα στο μυαλό μου. Αποκόμματα του παρελθόντος που νόμιζα ότι είχα κρύψει καλά. Όλα αυτά έφτασαν στην επιφάνεια με μόνο ένα βλέμμα πάνω του. Μπροστά μου στεκόταν ο ίδιος μου ο αδερφός. Ο άνθρωπος -αν είναι όντως άνθρωπος- που με έκανε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Ο δάσκαλός μου, μέντοράς μου και αδερφός μου. Ικανότητες, τεχνικές και νοοτροπίες βίαια βαλμένες σε εμένα, τον μικρότερο γιο της οικογένειας. Τόσες προσδοκίες από όλη την οικογένεια.
-Shin, ξύπνησες επιτέλους. Νόμιζα ότι δεν θα άνοιγες τα μάτια σου ποτέ. Και να φανταστείς ότι δεν είχαμε φτάσει στο αποκορύφωμα της προπόνησης...
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Mon 26 Aug - 18:44:35

-Τι... τι κάνεις εδώ αδερφέ?
-Τι κάνω? Σε προπονώ βέβαια. Έχουμε μείνει πίσω στο πρόγραμμα και πρέπει σιγά σιγά να αυξήσουμε τους ρυθμούς της εκπαίδευσής σου. Εξάλλου σύντομα θα πάρεις την πρώτη σου αποστολή και δεν πρέπει να αποτύχεις. Θα χαρούμε πολύ αν την φέρεις εις πέρας χωρίς προβλήματα. Ας μην χάνουμε χρόνο λοιπόν...
Σήκωσε το μαχαίρι που κρατούσε και το έφερε κοντά στο πρόσωπό μου. Δεν τον ένοιαζε τίποτα. Ήθελε απλά να δει πόσο μακριά θα φτάσω στο επάγγελμα που επέλεξα άθελά μου εκ γενετής. Όλοι τους ήθελαν το ίδιο. Το μαχαίρι πλησίαζε αργά και βασανιστικά το πρόσωπό μου και τότε στράφηκε προς το ένα μου μάτι. Μπορούσα να δω πεντακάθαρα τον επικείμενο πόνο. Η μύτη της λεπίδας απείχε μόνο κάτι χιλιοστά πλέον. Δεν μπορούσα να αντιδράσω.
-Σταμάτα αδερφέ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΜΗΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑ!!!
Η κραυγή μου συνέχισε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα μέχρι που άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα και συνειδητοποίησα πως όλα είχαν αλλάξει.
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Mon 26 Aug - 18:52:13

Κρύος ιδρώτας έλουζε το πρόσωπό μου. Η καρδιά μου είχε αναπτύξει τρελούς ρυθμούς. Η ανάσα μου βαριά. Κοίταξα καλύτερα τον χώρο γύρω μου. Δεν βρισκόμουν στον αέρα, δεν ήμουν ούτε καν δεμένος. Παντού υπήρχε σκοτάδι εκτός από ένα σημείο του δωματίου από όπου έμπαινε ελάχιστο φως. Ήταν μια μικρή σχισμή στον τοίχο του. Έπιασα το πρόσωπό μου ταχύτατα και μετά την πλάτη μου. Τίποτα δεν υπήρχε εκεί. Ήμουν σε τέλεια κατάσταση εκτός από έναν ελαφρύ πόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, όπου με χτύπησαν για να με ρίξουν αναίσθητο. Άρχισα να ηρεμώ όσο περνούσε η ώρα. Είχα καιρό να δω τέτοιον εφιάλτη... από τότε που έφυγα μόνιμα από το σπίτι μου. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Και μόνο στην σκέψη του εφιάλτη μου έχανα τις δυνάμεις μου και έπεφτα κάτω. Λίγο μετά άκουσα έναν θόρυβο από κάποιο μέρος. Κοίταξα προς τα εκεί. Η πόρτα που υπήρχε άρχισε να ανοίγει και τότε ξεπρόβαλαν τρία άτομα. Οι δυο τους κρατούσαν τόξα και άμεσα με το που με είδαν, τράβηξαν την χορδή σημαδεύοντάς με.
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Mon 26 Aug - 20:17:02

Ο τρίτος μπήκε ανάμεσά τους και τους έκανε νόημα. Οι άλλοι τον είδαν και τότε χαλάρωσαν χωρίς παρ'όλα αυτά να κατεβάσουν τα τόξα.
-Τι στον διάολο συνέβη? Γιατί φώναξες?
-Χεχε, ένιωσα κάτι να περπατάει πάνω μου. Μισώ τα έντομα βλέπεις..

Πλησίασε και με σήκωσε με το ένα χέρι από την μπλούζα μου.
-Δεν σηκώνω αστεία μικρέ! Να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερός που μπορείς ακόμα να νιώσεις κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Αν σε έβρισκε διαφορετική ομάδα με διαφορετικό αρχηγό τότε έχε υπόψιν σου ότι θα έκανες παρέα με τα σκουλήκια μπάσταρδο.
Μόλις τελείωσε με την απειλή του τότε με πέταξε μακριά του. Έπεσα πάνω στον τοίχο και τότε μόνο κατάλαβα πως αποτελείται από ακατέργαστη πέτρα. Το δωμάτιο στο οποίο βρισκόμουν πρέπει να ήταν μέσα σε κάποιον από τους σταλαγμίτες που υψώνονταν στο νησί. Έμεινα στο ίδιο σημείο και δεν έκανα κάποια κίνηση. Ξεκίνησε προς το μέρος μου για άλλη μια φορά. Σήκωσε το πόδι του και έκανε να με πατήσει αλλά ένα χέρι που απλώθηκε στον ώμο του τον σταμάτησε.
-Κόφτο! Είπα ότι δεν θα τον πειράξει κανείς χωρίς την άδειά μου! Μήπως θες και εσύ να βρεθείς στην θέση του? Ή ακόμα χειρότερα, μήπως θες να φύγεις από την άμυνα?
Back to top Go down
Phoenix Marco

avatar

Posts : 167
Join date : 2013-06-11
Age : 23

PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   Tue 27 Aug - 14:19:28

-Μην λες μαλακίες! Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό!
-Φυσικά και μπορώ! Να σου θυμίσω πως δεν ανήκεις σε εμάς? Πως είσαι ένας άγνωστος σε εμάς? Δεν διαφέρεις σε τίποτα με τον μικρό. Αν είχες έρθει σε εμάς λίγο πριν φτάσουν αυτοί οι μπάσταρδοι στο νησί τότε θα βρισκόσουν εσύ στην θέση του. Τώρα εξαφανίσου από εδώ!
-Τς..

Ο άντρας απομακρύνθηκε και πριν βγει από το δωμάτιο είπε και στους δύο συντρόφους του να τον ακολουθήσουν.
-Αυτοί θα μείνουν εδώ μαζί μου!
Φανερά εκνευρισμένος έφυγε με γοργό βήμα και βάρεσε με δύναμη την πόρτα πίσω του. Ο καινούριος άντρας που μπήκε μέσα και με γλίτωσε από τα χτυπήματα με κοίταξε με άγριο βλέμμα.
-Αν δεν είχα έρθει μπορεί και να έχανες κάποιο μέλος σου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι φτάνει σε τέτοια σημεία.
-Τι γίνεται εδώ? Που είμαι?
-Το δεύτερο δεν μπορώ να στο απαντήσω. Παρ'όλα αυτά μπορείς σίγουρα να καταλάβεις ότι είσαι υπό την κατοχή μας. Έχουμε πολλές ερωτήσεις να σου κάνουμε και επίσης θα ήταν καλό να ξέρεις πως θα σε χρησιμοποιήσουμε σωστά στον πόλεμο που θα έρθει. Τώρα όσον αφορά τον τύπο που έδιωξα. Πρέπει να μάθει τους τρόπους μας εδώ.

-Δεν είναι δικός σας?
-Φυσικά και όχι. Δεν μπόρεσες να το διακρίνεις? Α ναι, πως να το διακρίνεις αν δεν είσαι από εδώ ο ίδιος. Είναι απομεινάρι μιας άλλη φυλής που εσείς καταστρέψατε. Της πιο επιθετικής μπορώ να πω. Όχι ότι σε ενδιαφέρουν αυτά που λέω.
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: [18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)   

Back to top Go down
 
[18+] Harbringer of Strife (Uknown Island 9 - South Blue)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» South Blue: A Baterilla Festival
» South Blue: The Continuation of the Underworld
» *Andy vermont*.....**COWGIRL*** ...............*(Pick and play)*
» Elipsis Blue
» Blue Lightning

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::OnePieceDream::. :: Κουμπί Nami :: Ο χάρτης του One Piece :: Ο κόσμος του One Piece :: South Blue :: South Blue Map :: Unknown Island 9-
Jump to: